2013. március 10., vasárnap

Varázslat fakanállal első születésnap


Ma van az első gasztroblogger születésnapom, hihetetlen az érzés, hogy már eltelt egy év. Emlékszem egy évvel ezelőtt influenzásan feküdtem, amikor kipattant az ötlet a fejemből, hogy valami kreatívat kellene csinálni. Így indult hát, aztán rá egy hónapra sütisütő verseny volt a cégnél, azt gondoltam, hogy szeretném megnyerni. Végül én lepődtem meg a legjobban, amikor átvettem a nyeremény jegyeket macaron készítő kurzusra és egyben egy gasztroblogger barátság kezdete is volt. Az élmények sorra következtek olívaolaj kóstolótól kezdve akár Brugge-ben lévő csokoládé kóstolásig.

Köszi a képeket!

Sok pozitív dolog történt: az irodában kenyérrecept várt az asztalon egyik reggel, az egyik barátnőtől ajándékba kaptam kenyérsütő gépet, medvehagymát fotózott nekem az egyik ismerősöm az ország másik felén, közösségi oldalon kérnek főzési tanácsot, vendégként recept portál oldalán szerepeltem, kaptam ajándékba kedves ételfotókat, amiket receptjeim alapján készítettek és olyat is, amivel pasi szeretett volna levenni a lábamról. Születtek főzős ötletelős barátságok is,  nem is beszélve a családomról és a barátaimról, akik mindig mindenben támogatnak ebben. Jó kis időtöltésnek indult,  azonban ma már szeretném megmutatni, hogy a gluténérzékeny emberek is ugyanúgy lehetnek gourmandok és egy kis odafigyeléssel könnyen csinálhatunk finom ételeket. Köszönöm mindenkinek a figyelmet és a támogatást! Mindig azt hittem, ha belekezdünk valamibe megnyugszunk és abbahagyjuk, de rájöttem a főzés nem ilyen mindig többet és többet szeretnék adni belőle, mert nem feledem: édes az élet gluténmentesen.

4 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot! Nagyon jó az írásod arról, hogy mi minden történt veled egy év alatt és csodás küldetés amit az utolsó mondataidban megfogalmaztál! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszülinapot kívánok és további sikeres blogolást!

    VálaszTörlés