2012. május 17., csütörtök

Szendvicsek nemzetközi pékárúkból

Mini olívás ciabatta

Igen az egyszerű több. Nem lehet éjjel nappal főzni, néha egy jól sikerült szendvics is megteszi a rohanásban, vagy hazaérve fáradtan jól esik vacsorára vagy a munkahelyen uzsonnára. 


 Szerencsére szupermarketekben igen nagy a választék, ha az ember nem sima zsömlére vágyik. Egyik nagy kedvencem , amit ajánlok a mini olívás ciabatta, aztán a bécsi zsömle és végül a sváb bagett. Mivel töltsük meg őket? Nagyon finomak sajtkrémmel, felvágottal és sok zöldséggel.

Elkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók:
/2 fő részére/
4 mini olívás ciabatta/ 2 sváb bagett
medve sajtkrém
10 dkg sonka
2 db paradicsom
1/2 db póréhagyma
1/4 db uborka
saláta
csípős ketchup
majonéz
Elkészítés: 
A zöldégeket alaposan megmossuk és feldaraboljuk. Félbevágjuk  a mini olívás ciabattát vagy a bagettet, aztán megkenjük a sajtkrémmel és rátesszük a sonkát. Tetszés szerint megtöltjük a zöldségekkel és a ketchuppal vagy majonézzel.
Sváb bagett

Bécsi zsömléhez egy kis paraszt sonkát és ananászos mandulás dán sajtot ajánlok.
Bécsi zsömle




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése