2012. december 20., csütörtök

Ajándék, akkor bonbon



"Ha megkérdezték tőle, hogy milyen csokoládét szeret a legjobban, habozás nélkül fújta: a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon.”
(Gombóc Artúr)

Ki ne szeretné a csokoládét? Remek ajándékozási ötlet főleg, ha saját magunk készítjük. Gondoltam nemcsak receptet, hanem egy kis csomagolási ötletet is megosztok veletek. Bolti bonbonos dobozt bátran használjuk és csomagoljuk be általunk választott csomagoló papírral.


Bármelyik szupermarketben lehet kapni praliné papír formát 100 db vagy 200 db van egy csomagban,  ezzel kicsit feldobhatjuk a különleges bonbonok ajándékozását. Többféle bonbont tettem egy dobozba, hogy legyen választási lehetősége a nassolónak.


Barna sütőpapírt használtam a doboz kibéleléséhez, hogy ne keveredjenek és ne törtjenek össze a bonbonok. Az ízesítést ráírhatjuk a dobozra vagy egyszerűbb formáját választva cédulákat is használhatunk.


Végezetül egy masnival feldobhatjuk vagy esetleg egy szalaggal átköthetjük az ajándékot.


Ajándékba bonbon? Igen, az enyém már ma gazdára talált, mert adni jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése